1000 fő feletti koncert a koronavírus idején? Igen!

Ma este - A38 Hajó - Carson Coma live stream


!!!       MÁRCIUS 25. 20.50      !!!!

Különleges koncerttel készül a Carson Coma a koronavírus okozta rendkívüli helyzet szabályozásaira való tekintettel. A fiatal indie rock zenekar teljesen egyedülálló módon valódi koncertet ad az A38 Hajó fedélzetéről - live stream segítségével ezt azonban nem csak az üres hajónak, hanem minden érdeklődőnek, aki virtuálisan kíván jelen lenni az eseményen.


Ezt a zenekar történelmi eseményként fogja fel, hiszen egyrészt a zeneipart érintő nehézségekhez alkalmazkodva igyekszik kielégíteni közönségigényeket a járvány idején, másrészt ez lesz egyben a Carson Coma első teljes hosszúságú koncertfelvétele, ami kikerül az internetre.


A koncert keretein belül nemcsak a klasszikus formában megismert állandó ’hevirokk’ rock szól majd, hanem beszélgetések a zenekartagokkal, a backstage-be való betekintés és egyéb, az együtteshez hű mókázások is.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/841729039645076/

Carson Coma FB: https://www.facebook.com/carsoncoma

Carson group: https://www.facebook.com/groups/369106436973622/


Nálunk ITTtaláljátok a Carson Coma oldalát!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább