BAD ForesT

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 284164 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

13,7 ± 0,2 milliárd évvel ezelőtt

létrejött csudálatos Univerzumunk és csírájában már ekkor magában hordozta egy csomó hülyeség lehetőségét.

4,5 milliárd éve

Létrejött a Föld, bár ez a tény akkoriban még nem nagyon mozgatta meg senki fantáziáját, merthogy nem nagyon voltak helybeliek és így a nem is lehetett fantáziájuk.

3,5 milliárd éve

Létrejöttek az első egysejtűek, és komolyan elgondolkodtak azon hogy ha már ilyen ügyesen létre tudtak jönni akkor nem kellene-e esetleg továbbfejlődni, merthogy az egysejtű létezés meglehetősen unalmas volt akkoriban.

65 millió éve

A dinoszauruszok nagyon buta állatok voltak. Olyannyira buták hogy azt sem vették észre, hogy a fejükre esett egy bazinagy meteorit. Jól ki is haltak.

2008. augusztus

Egyszer csak jött egy ötlet, hogy csináljunk egy zenekart ami saját számokat játszik. És ha már ilyet, akkor ne álljunk be a divatzenekarok sorába. A cél: egyszerű, de igényes zenét csinálni. Szigorúan magyar szöveggel és ha már magyar, akkor legyen benne humor!

2009. tavasz

Stúdióba vonultunk és elkészítettük első demó lemezünket, mely 3 dalt tartalmaz. (A sör jobb, mint a nő; Jegyeket, bérleteket; Ősz hajam) No ezzel aztán elkezdtünk házalni mindenfelé.

2009. nyár

Egyre több helyre jutott el a zenénk. Klubokban és fesztiválokon léptünk fel.



2010. június

A BAD ForesT zenekar betört a médiába. Először a Motoroshang.hu rádióban készült velünk riport, majd a Neo Fm-en nyertünk lehetőséget egy riportra, valamint szereplési lehetőséget a szeptemberi Káosz Fesztiválra a 25 éves Petőfi Csarnokban. Mindeközben elkezdődtek első lemezünk stúdiómunkálatai.



2011. május



Az Unicuim tehetségkutató versenyének első fordulójában a közönségszavazatok alapján első helyezést értünk el. Ez a döntőben ugyan nem volt elég ahhoz hogy a zsűri az elő tíz helyezett közzé soroljon minket, de nagy örömmel töltött el bennünket a közönség szeretete.



2011. június



Elkészült Hallótávolságban címmel első nagylemezünk.





Szóval kik is vagyunk?

Ha 3 szóban kellene válaszolnom akkor azt mondanám: Egy székesfehérvári zenekar.

Ha minderre kicsivel több szavam is lehet akkor azt mondanám: Négy jóbarát, név szerint Héder Sándor, Szél László, Kis Milán Gergő és Huszics Márton.

A BAD ForesT próbákon sokat improvizálunk és ami megtetszik azt továbbfejlesztjük. Ezekből az improvizálásokból készülnek a számaink. Igazából mi azért zenélünk, hogy hangszerrel a kezünkben érezzük jól magunkat. Ez persze nem zárja ki, hogy más ne érezze jól magát miközben hallgatja a zenénket

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább