Pernahajders

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 35936 alkalommal

Bemutatás:

A fiatalabb bandák közé tartozó keszthelyi anarchista punk zenekar. Az év nagy részében itt találkozhat a koncertjeikkel az ember. Tavaly kezdtek csak kimozdulni Keszthelyről és koncertezni a Dunántúlon.
Pörgős, néhol zúzós zene és mélyen ironikus, anarchista és társadalom kritikus dalszövegeik miatt érdemes egy esélyt adni nekik.
Honlapjukról letölthető több dal és koncert infó.

Biográfia:

2007-ben alakultunk, a régi felállásban Tetü gitározott és énekelt, Kapitány basszus valamint volt egy Dávidunk, aki dobolt. Eltelt pár hónap, születtek a számok, meg néhány feldolgozás, aztán jött Duda egy próbára, hogy megnézzen minket...aztán a következőre már gitárral jött és kibővült a banda. Megint el telt pár hónap, megvolt az első buli egy disznó vágáson a próbaterem és a kocsma között félúton. Aztán megint el telt pár hét Dávid kilépett, és vitte a dobcuccot is. Így dob nélkül próbáltunk, mire összegyűlt a pénz egy szakadt cuccra, akkor jobb híján Tetü ment a dobok mögé és maradt is ott mikrofonostól, mert az elöző zenekarában dobolt. Robival egy fesztválon nagy találkozás, és megbeszélés, hogy eljön egy próbára gitározni picit. Aztán maradt ő is. Innentől kezdve felgyorsultak az események, volt itt minden: új számok, nagy ivászat, új hangzás, kis bulik, nagy bulik (közbe ivászat), próba terem kirablás és emiatti költözés (bánatunkba ivászat), még több buli. És itt tartunk most. Ahol lehet nyomjuk a rock n rollt.

Tagok:

Tetű

ének

Duda

ritmus gitár

Robi bácsi

szóló gitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább