Magidom

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 52128 alkalommal

Bemutatás:

2010 november óta létezik a szabadfogású gitárpopban utazó Magidom zenekar. Eddig két kislemezt csináltak, bevették a fontosabb pesti koncerttereket (A38, Gödör, Akvárium stb.), játszottak már pár nagyobb név előtt (30y, PUF, Irie Maffia, Szabó Balázs Bandája), felcsendült egy-két daluk a Petőfi Rádióban, a nyári fesztiválokon is feltűntek (EFOTT, Veszprémi Utcazene, PAFE), 2014 végére megérkezett a zenekar első nagylemeze, a Turistajel, amelynek négy dalához is készült videoklip (Natúr, Mozi, Állandó változás, Houston). 2015-ben sikeresen pályáztak a Cseh Tamás Program induló zenekarokat támogató pályázatán, amelynek köszönhetően 2016-ban ismét új lemezzel rukkolnak elő.

Biográfia:

A magidom – térgeometriai fogalom. Azon támadáspontok mértani helye, amelyeken ható F erő esetén a keresztmetszeten csak egyféle előjelű feszültségek keletkeznek. A Magidom – zenekar. Öt idom alkotta, gitáralapú pop-rock formáció. A Magidom zenekar nem sokat tud a térgeometriáról. De a feszültségre – előjeltől függetlenül – érzékeny. Tapasztalja. És oldani igyekszik…

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább