Detox

Zenei irányzat: orthodox-old school-punk-rock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 189297 alkalommal

Bemutatás:

1996-ban alakult a DETOX punk zenekar Győrben! Ebben az évben indult is a koncertezés, hiszen ezért csináltuk, hogy jól érezzük magunkat, és ezt megosszuk másokkal is! A több mint 4 éves aktív működés mellett eljutottunk számos fesztiválra, nagyobb (Szombathely, Sopron, Móvár, Bp…)és kisebb városokba, falvakba (Iszkáz, Mihályi), sőt még külföldön is pörgettünk 2őt, Jurij (Konflikt) jóvoltából! Köszi!
2 kazettát „dobtunkpiacra” 98-ban a Punk-Rock , majd 2000-ben a Nem érdekel-t. Az első alacsony költségvetésű, „vékony” hangzású, de a koncertek emlékének felidézésére tökéletesen alkalmas volt, míg a másodiknak a szponzoroknak köszönhetően, egy erősebb anyag lett! Most is köszönöm nekik, és mindenkinek, aki ebben a pár évben valahogyan kapcsolódott a zenekarhoz! THX

Rambó látványos basszgitár törése után 10 évvel (2010 novemberében), úgy éreztük, ismét megértünk a színpadra. A székhelyünket, a hivatalban átjelentettük Bp-re. Hosszas casting után:-) a dobgépet JENŐ programozza, aki az A-Klub hírhedt és híres pultosa volt Győrben, a basssszot Péter zúzza-nyúzza, kizárólag a háttérben:-) A guitaron a húrokat szaggatja és a pedálsort kivégzi: Iván; az ének original! Győri koncerteken, néha feltűnik Gyuri a 2. album zenei atyja és sok szöveg írója! A ritmikus gitár szekciót a szülési szabadságról visszatérő PQ vette át.
2012 november végén elindultak a stúdió munkálatok. 14 nótát vettünk fel, amely ingyenesen letölthető a honlapunk, 'Albumok' részből a "Küldöm a linket!"-re kattintva.
Töretlenül próbálunk, koncertezünk és élvezzük azt amit a zenélés ad nekünk!

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

detox.punk Hozzászólás ideje: 2013-04-05 12:59:01

Utolsó bejelentkezés:
2013-04-05 12:59:02

Véleménye a(z) "Detox" előadóról:

Sziasztok,

Eljött az idő! Ingyenesen le lehet tölteni az új albumunkat a honlapunkról! Az albumok résznél: -webhivatkozás moderálva-
felugrik egy 'popup' ablak, ez lenne a mi köszöntőnk, olvasás, majd katt erre és tovább a 2. ablakra, ahol a megadott email címre KÜLDÖM A LINKET! Ha ajánlod másoknak, azt nagyon megköszönjünk!!! Az email címeket megadhatod a kis fehér mezőkben, az ajánló szöveget is módosíthatod. Kitöltés után katt a KÜLDÖM A LINKET szövegre. A keresődbe (mozilla, explorer, chrome...) ennél a honlapnál engedélyezni kellene a felugró ablakokat, ha ez eddig tiltva volt.
Köszönjük a támogatás, és jó szórakozást!

Detox zenekar

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább