AB/CD

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 12341 alkalommal

Bemutatás:

Mit tesz a véletlen? 2003 december 26-án, első közös próbánkon egyikünk sem gondolta volna, hogy alig fél évvel később egy olyan banda válik belőlünk, aki szinpadi show-val, kivetítőkkel, lézerekkel varázsolja el a közönséget. Ugyan ki sejthette, hogy előző, Kristó Lacival közös bandánk műsorába érdemes két AC/DC nótát felvenni? Majd kellett ezt egy bulin hallania Kertész Józsi (Kojak) barátomnak, aki végül is megadta a kezdő lökést: ?..ha rám hallgatsz, csak AC/DC-t játszotok!? ? A döntés megszületett! Potyesz (Pócsik Zoli) régi technikus cimbora pedig megerősített ebben! Kristó /brájendzsonzon/ Laci is egyből rábólintott az új banda megalakítására. (Sokakkal együtt még most sem értem, hogy lehet így AC/DC-t énekelni, mint ahogy a Laci). A kocka tehát el volt vetve. Megérkezett a csapatba a két AC/DC fanatikus: Dödi és Sztyopa! Aztán jött a név: AB/CD, és ez maradt! Jött Angus-Hümér a szólóival, videoklipjeivel, majd az első próbán jött és tarolt a Back in Black. Akkor már tudtuk, EBBEN VAN ERŐ! Érdekes módon ugyanezt mondták a bandához kapcsolódó emberek is, velük együtt, azóta állandó hangmérnökünk: Papp József, alias Klaus Barbie is, aki azonnal mellénk állt, s így végül megalakult a hetesfogat!

Forrás: Hivatalos oldal

Biográfia:

2005.május 7.-től Szalontai Dödi Petit Papp Józsi (Klaus Barbie) váltotta fel a ritmusgitár poszton. További sok sikert Peti! Hajrá Józsi!! Az átállás teljesen zökkenőmentes volt, az AB/CD töretlenül halad előre.

2006. november 30. sajnálatos módon Henzler Hümér István gitárosunk, barátunk, tragikus körülmények között elhunyt. Temetése december 12-én volt Miskolcon a diósgyőri temetőben. Béke legyen veled Hümér!

2006. december 23. Az Angus posztját Fángli Erik vette át.

Az átállást nem volt könnyű érzelmileg feldolgoznunk, de hála Eriknek kiválóan beilleszkedett, s méltó utódjává vált Hümérnek.

2006.január 27. Sztyopa helyére a doboknál Ratkai (Retek) Miklós került, aki korábban egyben az állandó helyettesítője is volt. MT.

2009.05.29. A dobok mögött helycserés támadással Retek helyére Nagy Viktor (Miskolc) került. Viktor elemi erőkkel követi le Phil Rudd minden mozdulatát...

Forrás: Hivatalos oldal

AB/CD dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább