Wittman Sz. Balázs

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 9064 alkalommal

Bemutatás:

A kezdetek
Nyolc éves korom óta zongorázom nagyszerű tanárom Perge Gyula volt, akivel nagyon sok évet együtt dolgoztunk. Több sikeres koncertet csináltunk meg együtt. 15 évesen létrehoztam a Büntetés Végrehajtók együttest, amivel több tehetségkutatón részt vettünk és szép helyezéseket értünk el. Közben a tanulmányaimat végezni kellett, de az mellett erősen csak a zenével foglalkoztam, mivel én mindenképpen a jövőmet erre szerettem volna építeni és ebben is látom.

Köbányai Zenei Stúdió növendéke voltam és ez alatt az idő alatt sok kiváló zenésszel találkoztam és dolgoztam együtt. Sok együttesbe játszottam és végül egy színháznak dolgoztam és ekkor ismerkedtem meg nagy barátommal Felszeghy Mártonnal, akivel kis klubokban játszottunk, amikor egyszer csak ránk mosolyodott a szerencse!

Spanyolországi idők (2009)
Az év elején Marcival elkezdtünk dolgozni egy producerrel akit, Farkas John Lászlónak hívnak és akinek köszönhetjük a sok külföldi munkáinkat. Még tavasszal repülőre kerültünk, hogy meghódítsuk Spanyolországot. Ott kemény munkával fölállítottuk első műsorunkat az ABBA Affairt amivel körbezenéltük Mallorcat és Spanyolország partjait. Remek érzés volt az emberek visszajelzése felénk, a mindennapi autogram osztás és elismerés. Ekkor már biztosan tudtam, hogy ezt majd itthon is el kell érnem, de utunk nem állt meg.



Németország
Eljött következő célállomásunk: Németország, Hamburg, ahol megismerkedtem egy újabb zenész kollégával, akivel együtt koncerteztük végig Hamburg éjszakáit. Ezzel az énekessel akit, Szabó Leventének hívnak megterveztünk egy új műsort aminek Magyarországon jövője lehet. Ez pedig a Szabó-Tázs Duó

Újra itthon
Hazaérve újabb együttesek vártak rám. Csatlakoztam az Afro Magic The new look csapathoz, akikkel sok felé voltunk koncertezni és nagy sikereket értünk el nem csak kis hazánkban hanem Lengyelországban is. Stúdiófelvételeket készítettünk itt már megjelenik, hogy több hangszeren is én játszottam fel egy anyagot, amit kismamák részére készítettünk el egy termékhez. Közben Leventével dolgoztunk a duónkon, ami egy Máté Péter műsort tartalmaz és egy bulizósabb második felvonást. Több felkérésünk volt kávézókban. A formáció még ma is él.

Saját stúdió kialakításán folyamatosan dolgozom. Egy házi stúdióban készítem el a jelenlegi munkáimat zenekaroknak, rendezvényeknek, zenealapokat készítek énekeseknek, együtteseknek. A Budapesti szabadidősport szövetség indulóját én hangszereltem Handel Károly zenéjével. A felvételen minden hangszeren engem lehet hallani.

A felvétel hallható a szövetség hivatalos weboldalán. További munkára kerestek meg ezután, ami még stúdióban van jelenleg. Megtiszteltetés volt a megkeresésük, mivel tényleg remek célt szolgál. Nagyon szívesen dolgozom kezdő zenekarokkal akiknek felvételeket készítek így segíthetem az előrehaladásukat.

Jelenleg a Buskanjo: Budapest Ska Nu-Jazz Orchestra tagja vagyok mint billentyűs velük most is sikeres fellépések zajlanak és örömmel zenélek velük, mivel kiváló zenészek és nem utolsó sorban emberek.

A zenében számomra a kiteljesedést mégis a saját zenéim okozzák. Több számot már megmutattam az internet segítségével. Az első szám amit hallani lehetett tőlem ezt játszotta a Balatoni Helikon rádió ami Wittman Sz. Balázs és Szutor Krisztina - A valóság rabjai címet viseli. Ekkor még zenét és szöveget írtam és énekesekkel énekeltettem fel saját számaimat.

Most már magam éneklem fel a zenéimhez tartozó ének részeket, így közvetlenebbül tudom átadni gondolataimat a hallgatóknak. A célom, hogy főállású zenész legyek és előadóművész, hogy Magyarországon is létre tudjam hozni azt amit már külföldön sikerült.

Weboldal:

Biográfia:

http//www.facebook.com/wittmanszbalazs

Wittman Sz. Balázs dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább