Nemereszt

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 3582 alkalommal

Bemutatás:

A Nemereszt zenekar 2011. végén alakult, amikor egy már jól összeszokott gitár-dob-basszus trió kiegészült plusz egy gitárral és énekkel, majd jóval később egy billentyűvel is. A cél egyszerű, lényegretörő pop-rockzene bluesos alapokon, úgy variálva, ahogy éppen kedvünk van (punk, surf, pszichedélia és gyermekeik). A Nemereszt sokkal régebben alakult annál, minthogy a tagok tudatára ébredtek volna létezésének.

Biográfia:

A zenekar 3/4-e 15 éve zenél együtt különböző nevek alatt, és hogy matematikailag is egész legyen, csatlakozott hozzájuk a friss hús 1/4, így adva lendületet és txt fájlokat a csapatnak. Hogy ne csak egész, hanem kerek is legyen a dolog 2012-ben kívánják megjelentetni debütáló albumukat. A tagok álltak már kis színpadon, nagy színpadon, sokak előtt, kevesek közt, játszottak már előttük is, utánuk is, ringatták már a hajót és a bölcsőt is. Bár az illúziójukkal felhagytak, mégis tudják: a zene Nemereszt.

Tagok:

Borza László

ének, gitár

Demeter Ádám

dob, ütőhangszerek

Herman Péter

basszusgitár

Nemereszt dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább