Passed

Zenei irányzat: elektronikus hárfapop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 4686 alkalommal

Bemutatás:

A Passed zenekar 2014 nyarán alakult elektronikus popzenét játszó együttes, mely Mesmerize című számával bejutott A Dal (2015) televíziós műsorba.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekar célja a hárfazene népszerűsítése, mely hangszer a dalaiknak is szerves részét képezi. Az együtt írt dalok elektronikus zenei alapokra épülnek, és Dorottya gyönyörű énekével lesznek teljesek. 

2014 novemberében jelent meg összetéveszthetetlen bemutatkozó daluk, a Mesmerize, amely a Petőfi Rádió Top 30-as listájára is felkerült.
Idén januárban akusztikus verzióban is előadták dalukat az MR2 Akusztikban.  

Az ikrek a magyarországi lengyel közösség aktív tagjai. Hosszú ideje lépnek fel duóban két hárfával, vagy ének-hárfa felállásban rendezvényeken, illetve a lengyel közösség különböző eseményein. Zeneelméletben is rendkívül jártasak. Leventével az interneten ismerkedtek meg, hamar összebarátkoztak, majd legjobb barátokként evidens volt, hogy együtt írjanak zenét. A koncertek alkalmával, basszusgitárral egészül ki a fiatal trio. 

Felléptek már többek között A Dal színpadán több millió ember előtt, az Akvárium NagyHalljában Halott Pénz, The Biebers és a világhírű Bonobo társaságában. A kultikus Toldi klubban és a lengyelországi Katowicében is nagy sikerrel koncerteztek. 

A sajtó állandó figyelemmel követi a Passed megjelenéseit. Bemutatkozó daluk minden jelentősebb online zenei ranglistát meghódított, Nizalowski Dórit pedig 2014 legmenőbb fiataljai közé választották. forrás: a zenekar facebook oldala
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább