Barna Barnabás

Zenei irányzat: mulatós, pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3918 alkalommal

Bemutatás:

Barna Barnabás (Mezőcsát, 1978. február 11. - ) magyar énekes.
Elsősorban 3 gyönyörű gyermek édesapja.
Gyermekein kívül büszkélkedhet még egy sikeres saját vállalkozással és több kisebb-nagyobb arányú résztulajdonnal különböző zenei produkciókban.

Biográfia:

Édesanyja énekesnő, nagyapja cimbalomművész volt. Ő maga a vízöntő csillagjegyhez méltón nyitott és találékony, így hamar elkezdett érdeklődni a művészetek iránt és már 11 éves kora óta foglalkozik komolyabban a zenével. Iskolai énektanára is tehetségesnek tartotta, az Ő biztatására lett tagja az énekkarnak, ahol leginkább szóló énekeivel tűnt ki társai közül. Amikor nem énekelt, akkor dobolt, szintetizátoron vagy éppen citerán játszott. A sok gyakorlásnak meg is lett az eredménye, hiszen meglehetősen fiatalon, már 14 évesen, magáénak tudhatta szóló ének kategóriában a jeles Aranygalamb díjat. A sok pozitív indíttatás mellett később egy mérhetetlenül szomorú esemény is befolyásolta a zenével való kapcsolatát és a pályafutását. Vele megtörtént az, ami egy Édesapa számára a legfájdalmasabb a világon, a leukémia miatt elvesztette a legkisebb lányát, mindössze 5 rövidke évet tölthettek együtt. A fájdalmával is a zenéhez menekült, mely valamelyest megnyugtatta. Mindezek hatására döntött úgy, hogy amennyiben lehetőséget kap rá, megmutatja a világnak zenei tehetségét. 2001-ben testvérével együtt megalapították a Barna fiúk nevezetű együttest. Zenei palettájuk rendkívül sokszínű volt, játszottak pop, jazz, rock zenét, de a mulatós zenék és a lírai dallamok sem voltak idegenek számunkra. Zenei produkciójukkal országszerte, sőt határainkon túl is szórakoztatták a nagyérdemű közönséget, nem kis sikerrel. Miután a családi zenei vállalkozás a sikeres működés ellenére mégis felbomlott, Barna Barnabás (az egyszerűség kedvéért a továbbiakban csak Barna) nem adta fel, egyénileg is folytatta pályafutását. Egyre több megkeresés érkezett Hozzá, melyeknek nagy örömmel tett eleget, így különböző fesztiválokon, falunapokon és más rendezvényeken is fellépett, a közönség nagy örömére. Elégedett lehetett és büszkeséggel tölthette el, hogy sok pályatársával ellentétben, Ő nem "megcsinált zenészként" jelent meg a köztudatban, hanem önerőből érte el a sikereit és ahol egyszer már fellépett, ott szeretettel várták vissza később is. A lehetőségek sorra kopogtattak/kopogtatnak az ajtaján, hiszen folyamatosan szerepel a médiában, az RTL Klub népszerű reggeli műsorában is többször látható, ismert magazinok, újságok cikkeznek Róla és Ő lett a "Házibuli Attilával" produkció 50%-os tulajdonosa is. Mindemellett saját vállalkozását is rendkívüli ügyességgel, eredményesen vezeti, továbbá jótékonysági munkát is aktívan vállal. Ez már önmagában sem lenne kevés, de Ő még ezeket is tudta és folyamatosan tudja fokozni. Egy kis szünet után 2012-ben új stílussal, új hangszereléssel, új küllemmel és profi háttérrel tért vissza, hogy mindenki által kedvelt dallamokat játsszon.

Barna Barnabás dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább