Jay Lumen

Zenei irányzat: Techno
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3139 alkalommal

Bemutatás:

Jay Lumen napjaink egyik legismertebb techno dj, producere; négy éve folyamatosan minden dalával a top 10-ben szerepel a legmeghatározóbb lemezeladási listán, a Beatporton és egyetlen magyarként minden idők 40 legjobb előadója között van a világszinten elismert Resident Advisor top 100-as listáján.

Weboldal:

Biográfia:

Jay Lumen életének már gyerekkora óta szerves részét képezi a zene. Nyolc évig járt zeneiskolába, ami megalapozta zeneszerzői ambícióit. Kezdetben a klasszikusokat formálta át saját stílusára, amint megkapta az első számítógépét nekilátott a dalszerzésnek, megszülettek az első saját szerzemények.

Kilenc listavezető, és 24 Top 10-es dalt tudhat magáénak. A legnagyobb nemzetközi kiadók állnak a háta mögött, mint a Drumcode, vagy az OFF Recordings. Szettjében hallhatunk house, techno elemeket, dinamikus, néha énekrésszel párosuló számainak széles rajongótábora van. 

Jay Lumen tehetségét 2014-ben díjjal is elismerték,  ő lett a Ballentine’s Mucic Awards legjobb underground Dj-je.

Jay Lumen dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább