USEME

Zenei irányzat: Pop-Rock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 9743 alkalommal

Bemutatás:

A USEME magyar zenekar, 2015-ben alakult öttagú pop-rock banda, mely a hazai zenei élet kiemelkedő és elismert alakjait egyesíti égisze alatt – erre jó példa többek között, hogy ötüknek összesen 7 Fonogram-díja van.

Eddigi sikereik után mostanra érett meg bennük az elhatározás, hogy valami új projektbe kezdjenek, így indultak el közösen ezen az izgalmas úton, Anga-Kis Miklós basszusgitáros kezdeményezésére. Történetük elején Markó Ádám dobossal döntöttek úgy, hogy dalkezdeményeiket már egy új együttessel öntik végleges formájukba, így került a zenekarba Szalkai Tibor gitáros és Csongor Bálint énekes. Varga Zoltán billentyűs érkezése tette teljessé a csapatot, aki hosszú idő után először áll fel a hangmérnöki és zenei produceri székből, egyenesen a színpadra.

A srácok sokszínű és szerteágazó tudásuknak és karakterüknek köszönhetően, megállás nélkül írják az újabb és újabb számokat, így 4 hónap dalszerzés és folyamatos stúdiózás után 2016. februárjában megjelent Világvevő című bemutatkozó lemezük.

A USEME tagjai közül Anga-Kis Miklós basszusgitáros és Csongor Bálint énekes a Subscribe-ból, Szalkai Tibor gitáros többek között a The Idoruból vagy a Blind Myselfből, Markó Ádám dobos a Special Providence mellett Hrutka Róbert vagy Ganxsta Zolee zenekarából lehet ismerős, Varga Zoltán pedig a SuperSize Production producereként érkezett a csapatba a billentyűkhöz.

Biográfia:

Első albumuk 2016-ban Világvevő címmel jelent meg, amely 11 dalt tartalmaz.

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább