MC Attika & Sir Round

Zenei irányzat: Modern Mulatós Popzene
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3279 alkalommal

Bemutatás:

A mulatós páros méltóképp írta be magát a tehetségkutatók történelmébe, hisz egy fergeteges bulit rögtönöztek az X-Faktor színpadán. A mentorok legnagyobb megdöbbenésére, \r\na közönség egy emberként tombolt a produkciójukra. Sikerüket sokkal inkább a magyar virtusnak könyvelik el, hiszen a köztudatban is úgy él, hogy a magyar ember igen is szeret mulatni! Mindenesetre bátran kijelenthetjük, hogy MC Attika és Sir Round a műfaj jeles képviselői. Műsorukban a legismertebb mulatós nóták csendülnek fel, rapbetétekkel megspékelve, modern zenei köntösbe bújtatva. \r\nBárhol járnak, a jókedv és a felhőtlen hangulat garantált!

Biográfia:

2008-ban álltunk össze miután azt tapasztaltuk, hogy számos karaoke buli során óriási hangulatot teremtettünk néhány mulatós nótával.
MC. Attika - Ének
2002 nyarán költözött fel Budapestre Erdély szívéből, Marosvásárhelyről, hogy szerencsét próbáljon. Felköltözése után nem sokkal karaoke műsorvezetőként tevékenykedett, így kellő színpadi tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy saját zenei karrierjét építgesse. Egy karaoke buli alkalmával találkoztak Sir Round-dal. Mivel mindkettejüket lenyűgözte a másik produkciója, így szoros barátságot kötöttek, melyet nem más mint a mulatós zene alapozott meg. Azóta is együtt járják az országot és fergeteges bulikat csapnak bárhol bármikor!
Megjegyzés: Sokan abban a tévhitben élnek, hogy kizárólag csakis rapperek viselhetik az \"MC\" jelzőt. Az \"MC\" rövidítése Master of Ceremony, azaz Ceremónia Mester.Mivel a hangsúly itt nem a tevékenységen van (mint például DJ-k esetében, ugyebár Disc Jockey) hanem a buli során elért hatásfokon, ezért méltóképp hordhatja bárki az \"MC\" jelzőt ha valóban jó hangulatot tud teremteni.
Sir Round - Rap
Már tizenéves ifjoncként szövegírásra adta a fejét. A suliban valamennyi osztálytársát megnevettette rövid pár soros, összefabrikált verseivel. \r\nKésőbb az élet viharos sodrásával már komolyabb hangvételű, kimondottan a rapszövegeket írt, ám mégis a mulatós műfaj állt igazán közel a szívéhez. Ez idő tájt ismerkedett meg MC Hawerrel és Tekknő Mikivel, akik a költői vénájára felfigyelve megkérték, hogy segédkezzen nekik a rapszövegek terén. Így esett, hogy a 2008-ban megjelent \"A börtön ablakában\" és a 2012-ben nagy sikert aratott \"A tizedik\" c. albumokon hallható rapszövegeket Sir Round keze által jegyzik. Természetesen a továbbiakban is bízunk a közös munkában! :-) Megalakulásunkkor az alapkoncepció az volt, hogy 2 \"MC\" nem fér meg egy csárdában, úgyhogy mindenképpen egy egyszerű jópofa, hangzatos nevet szeretett volna választani. Mivel imádja a szóvicceket ezért egy titulussal összekötött zenei fogalmat gyúrt egybe művésznévként. Így ugrott be a surround-ból átformált Sir Round.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább