Goodbye Darjeeling

Zenei irányzat: alternatív rock, indie pop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 3391 alkalommal

Bemutatás:

Brit rockzenei hatás, angol szöveg, elektromos gitárok, érzelmes dalok, önelemzés, túlérzékenység.
A Goodbye Darjeeling egy fiatal budapesti alternatív rock/indie pop zenekar, a Hangfoglaló Program támogatott induló előadója, a 2018-as Tatabányai Peron Music tehetségkutató és a nemzetközi Sziget Europe Talents program hazai nyertese.

Biográfia:

A 2016-ban megalakult, s 2017 óta aktívan koncertező együttes négy saját klipes dallal került be a budapesti underground köztudatba, majd 2018 őszén a Hangfoglaló Program 21 támogatott zenekara közé. Első nagylemezük, a Total Confusion 2019 júniusában debütált a Recorder magazin online felületén; „Szerepelnek a lemezen nagyívű, középtempós indie himnuszok, punkhúzású szerzemények és energikus popdalok is.” A zenekar fellépett már a Sziget Fesztiválon, a Művészetek Völgyén, a FEZEN-en, az Ördögkatlan Fesztiválon, a Belvárosi Fesztiválon, a Budaörs Fesztiválon, és megannyi vidéki és budapesti klubban, a Robottól a Barba Negrán át az A38 tetőteraszáig. A Goodbye Darjeeling „harapós”, ezért rockzene, ugyanakkor érzékeny és slágeres, ezért popzene.

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább